FORMACIÓ PROFESSIONAL

DES DE 1966

Necessites una plaça per al curs 2022-2023?

El Departament d’Educació estableix una segona fase d’assignació de places el mes de setembre.

Per experiència de cursos anteriors, no totes les assignacions en la primera fase del mes de maig es converteixen en matrícula: renúncies per l’accés a Universitat, no complir el requisits acadèmics per accedir al cicle, etc.

Bemen-3 fa una previsió de vacants que caldrà confirmar a la segona fase. Si necessites una plaça, complimenta aquest formulari, et contestarem informant de les possibilitats i, si s’escau, t’assignarem un compte de correu personal per iniciar el lliurament de documentació per completar la matricula.

La secretaria acadèmica del centre romandrà tancada del 28 de juliol a 30 d’agost. A partir del 31 d’agost respondrem les vostres sol·licituds. Bones vacances.

  PLAÇA SOL·LICITADA

  Cicles formatius de Grau Mitjà i Grau Superior

  DADES PERSONALS DE L'ESTUDIANT/A


  DADES ACADÈMIQUES


  Indica la nota que consta al certificat d'estudis.

  ** ROSMENTA, SL (Bemen-3), tractarà les vostres dades personals per a contactar-vos i informar-vos segons les opcions seleccionades.
  Podeu exercir en qualsevol moment els drets d'accés, eliminació, rectificació, oposició, limitació i portabilitat, enviant una carta a Bemen-3 · C/ Cartellà, 48 · 08031 Barcelona, o un c/e a bemen3@bemen3.com.
  Les Condicions legals i la Política de cookies de la web es poden consultar fent click aquí (s'obre una finestra nova).