Skip to content

Vols estar al corrent de totes les activitats de BEMEN-3?

Qui som

Bemen-3 és un centre privat i concertat.

Trajectòria

Bemen-3 és un centre de formació professional privat que està concertat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb una trajectòria de més de 50 anys de dedicació a l’ensenyament.

Des dels nostres inicis, la prioritat ha estat el tracte personalitzat de cada alumne. El nostre equip professional de docents compta amb la formació i experiència necessàries per assolir els objectius durant tot el periode formatiu dels estudiants.

Contacte amb empreses

Bemen-3 ha estat sempre un centre capdavanter en adaptar a les necessitats de cada moment els ensenyaments que ofereix. Per això mantenim una comunicació constant amb empreses i emprenedors dels diferents sectors econòmics implicats en els nostres cicles.

FP Dual

Potenciem la Formació Dual amb les empreses per posar en práctica tots els coneixements que s’imparteixen al nostre centre: els objectius prioritaris són la inserció laboral en empreses de referència en cada sector i el foment de la iniciativa personal orientada a la creació d’empreses pròpies econòmicament viables.

+ 0
Alumnes

han estudiat al nostre centre

Visita Bemen-3

+ 0
Alumnes

han estudiat al nostre centre

Bureau Veritas BEMEN-3

Tenim molt en compte la qualitat del servei educatiu.
El centre ha obtingut la Certificació ISO 9001.

Entitats col.laboradores

Alumnes Bemen-3

Alguns dels nostres alumnes

"Personalment, trobo que la metodologia didàctica de BEMEN-3 fomenta la participació dels alumnes, la nostra curiositat i creativitat. Des del centre es promouen l’autonomia, la cultura de l’esforç i el treball en equip. He estudiat un cicle de grau superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa i actualment estic treballant a una empresa de Barcelona."

Maria Tolosa
Estudiant de CFGS

"Vaig escollir estudiar Formació Professional perque sempre he cregut que seria més útil per a mi. A BEMEN-3 els estudiants estem més motivats perquè apliquem de forma pràctica i real els nostres coneixements a les empreses on fem les pràctiques. En el meu cas, a més a més, vàren estar remunerades. Actualment estic treballant a una escola gràcies al Cicle d'Educació Infantil que vaig obtenir."

Josep Lluís Pérez
Estudiant de CFGM

Xarxes de centres

Bemen-3 està integrada en les xarxes de centres promogudes pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Programa InnovaFP, un programa d'innovació i transferència de coneixement per crear projectes en relació a les empreses.
Programa Erasmus+ i projectes de mobilitat formativa i de cooperació europea, en els ensenyaments de formació professional i de règim especial.
Xarxa Orientació Professional Assessorament FP
Programa Assessorament FP per a la informació, orientació i assessorament als estudiants, persones adultes i empreses
Xarxa emprenedoria
Programa de foment i suport de l'emprenedoria en els ensenyaments professionals
Programa de Generació Plurilingüe (GEP) en els ensenyaments professionals

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència als visitans del nostre web. Si continues navegant, considerem que acceptes les nostres CONDICIONS LEGALS.

ACEPTAR
Aviso de cookies