24 h Innovació Barcelona 2024

En què consisteix?

Al llarg de 24 hores el talent de l’FP resoldrà 24 reptes de grans empreses.

24h d’innovació Barcelona permet mostrar el talent de la FP a les grans empreses punteres del teixit econòmic.
És una oportunitat perquè els i les alumnes d’FP puguin posar acció a les seves idees, participant com a protagonistes en la co-creació de solucions innovadores a reptes de grans empreses.
És una ocasió pels docents d’aprendre noves maneres d’ensenyar en entorns educatius.
La metodologia que posarem en pràctica és Design Thinking o pensament de disseny, té l’objectiu de generar idees, partint de la comprensió de les necessitats reals de les persones per així construir solucions innovadores.
El Centre Bemen-3 participa en la modalitat School Hub organitzant dos equips interdisciplinaris (alumnat de la família professional de serveis a la comunitat i d’informàtica i comunicació) que estaran connectats amb la resta d’escoles que participen en el repte, mitjançant la plataforma zoom. Una gran oportunitat per a conèixer eines útils de digitalització.
L’esdeveniment comença a les 9h del dijous 21 de març i acaba a les 9h del divendres 22 de març. Ara bé, les 24 hores de prototipatge compten des de les 10 h del dijous 21 fins les 10 h del divendres 22 quan s’oferiran els premis als millors projectes.