Trajectòria

Bemen-3 és un centre de formació professional privat i concertat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, amb més de cinquanta anys de dedicació a l’ensenyament.

Des del començament la nostra prioritat ha estat el tracte personalitzat amb l’estudiant/a a través d’un acompanyament proper i respectuós amb les seves necessitats. L’equip del centre, amb la seva formació específica, experiència i vocació, així ho garanteix.

Bemen-3 ha estat sempre un centre capdavanter en adaptar els nous estudis a les demandes laborals de cada moment. Per això, prioritzem la comunicació constant amb empreses i emprenedors dels diferents sectors econòmics. Potenciem especialment l’aprenentatge funcional (FP Dual), on les pràctiques dels nostres estudiants i estudiantes estan sintonitzades amb les línies formatives dissenyades des de la Direcció General d’FP.

L’objectiu més important és la inserció laboral de tots els estudiants i totes les estudiantes en empreses rellevants, i el foment de la seva iniciativa autònoma en la creació d’empreses pròpies.

Escull el teu futur professional, aprenent junts.

Collage imatges BEMEN-3