PORTES OBERTES

A causa de la situació de confinament global hem suspès la segona jornada de Portes Obertes, prevista per aquest 25 d'abril. Des de la jornada anterior, Bemen-3 ha seguit treballant ininterrompudament en el desenvolupament del present curs. Estem en constant comunicació no només amb els/les nostres estudiants/es i les seves famílies, sinó amb totes les persones que sol.liciten informació per al curs 2020-21.
A la nostra nova pàgina web pots informar-te detalladament dels estudis, continguts, metodologia i sortides acadèmiques i professionals.
Si vols accedir a una plaça en particular, deixa'ns les teves dades i ens comunicarem per la via que prefereixis per facilitar-te l'assessorament que necessitis.
Recorda que, un cop finalitzat el període de confinament, pots sol.licitar una visita guiada al centre, per a la qual acordarem dia i hora mitjançant correu electrònic o trucada telefònica.
Bemen-3 agraeix les nombroses visites a la primera jornada de Portes Obertes del dissabte 7 de març.
Ens va agradar molt compartir diàlegs, espais i expectatives per al nou curs.
Ens comprometem amb tots i totes els que vàreu sol.licitar informació dels cicles formatius, a informar-vos sobre la preinscripció i matrícula dels mateixos.
I agraïm molt especialment les mostres d'afecte i suport rebudes diàriament dins de l'"Estat d'Alarma". Entre tots i totes superarem aquestes circumstàncies, convençuts i convençudes que la formació i el treball en equip obrirà horitzons millors.
Edifici BEMEN-3