Estudianta a distància
Linkia FP

Què és Linkia FP?

El Centre d’Estudis Bemen-3 juntament amb altres forma part de la Xarxa Linkia FP (una plataforma de Centres Oficials de Formació Professional que s’agrupen per oferir les seves Titulacions Oficials en modalitat no presencial).

Amb la Formació Professional no presencial (online), podràs adaptar amb flexibilitat els teus estudis al teu ritme de vida, sempre amb el suport de classes virtuals en directe i tutories amb avaluació continua. Obtenint així la titulació oficial reconeguda a l’àmbit estatal i europeu.
Se t’ofereix l’oportunitat de realitzar les proves presencials a Barcelona, Bilbao, Girona, Granada, La Coruña, Lleida, Madrid, Oviedo, Palma de Mallorca, Sevilla, Tarragona, Tenerife o Valencia escollint la ciutat que millor et convingui.

Cicles autoritzats a Bemen-3 en modalitat no presencial (online):

  • Sistemes Microinformàtics i Xarxes (GM)
  • Educació Infantil (GS)
  • Integració Social (GS)
  • Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (GS)
  • Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (GS)
  • Promoció d'Igualtat de Gènere (GS)

Més informació:

    ** ROSMENTA, SL (Bemen-3), tractarà les vostres dades personals per a contactar-vos i informar-vos del cicle seleccionat. Podeu exercir en qualsevol moment els drets d'accés, eliminació, rectificació, oposició, limitació i portabilitat, enviant una carta a Bemen-3 · C/ Cartellà, 48 · 08031 Barcelona, o un c/e a bemen3@bemen3.com.
    Les Condicions legals i la Política de cookies de la web es poden consultar fent click aquí (s'obre una finestra nova).