Preinscripció 2021-22

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA CURS 2021-22

Obrir formulari

De l’11 al 17 de maig

CFGM
Cicles Formatius GRAU MITJÀ

Del 25 al 31 de maig

CFGS
Cicles Formatius GRAU SUPERIOR

A partir del 25 de maig

NOU cicle
PROMOCIÓ D'IGUALTAT DE GÈNERE  (CFGS)

Per a qualsevol dubte, truca'ns al  93 357 12 58
(Atenció de 8 a 20 hores de dilluns a divendres)
FAQS BEMEN-3

Sí, però complint les mesures de prevenció.

També disposeu d’un recorregut virtual en 3D (https://bemen3.com/visita-virtual-3d/) per veure els grans espais del centre i la seva distribució.

Les que determini el Departament d’Educació. Podeu consultar les actuals a Mesures Covid-19.

GM – de l’11 al 17 de maig

Oferta de places 2021-2022

GS – del 25 al 31 de maig

Oferta de places 2021-2022

A banda de contactar amb nosaltres, pots fer la preinscripció des dels equips informàtics de Bemen-3 i amb el nostre assessorament presencial.

08031897

Cada curs i cicle són diferents. En general cap sol·licitud en primera instància s’ha quedat sense plaça. Atenent als cursos anteriors, les sol·licituds de preinscripció en primera instància s’han pogut atendre en un 95%.  El 5% restant, el centre gestiona l’assignació des de la llista d’espera.

Els/les estudiants/es amb necessitats educatives podran indicar-ho a la preinscripció. El Departament d’Educació validarà o no la NESE.

A banda del calendari, el Departament d’Educació i el centre us comunicarà l’assignació de plaça.

Per formalitzar la matrícula, el centre assigna un compte de correu corporatiu de Bemen-3 (….@bemen3.cat) i un formulari de matrícula per tramitar la documentació. També es podrà fer presencialment, però no és el més recomanable.

Per qualsevol incidència sempre comptareu amb el suport de Bemen-3.

No. Es demana, com a compromís d’ocupar la plaça, fer efectiva la quota de setembre en confirmar la matrícula en el ben entès que es retornarà si s’anul·la la plaça.

No. Tot el material didàctic es troba al campus virtual de Bemen-3 (CooB3). Tampoc cal un equip informàtic personal, el centre disposa d’equips i portàtils pels/per les estudiants/es.

Sí. Les beques les concedeix el Ministerio de Educación y Formación Profesional. El centre només certifica que està escolaritzat. La convocatòria sol sortir a l’agost i finalitzat el 30 de setembre.

El curs acadèmic va de setembre a juny. A la web es publicarà el calendari escolar del curs 2021-2022.

Abans d’iniciar el curs (setembre) els estudiants/es s’entrevisten amb el/la mentor/a per iniciar els procés d’acollida.

A Bemen-3 l’acció tutorial correspon al/la coordinador/a i al/la mentor/a. A grau mitjà, a l’acollida, coordinador/a i mentor/a donaran les dades de contacte. Durant el curs, també podeu trucar al centre i es posaran en contacte amb vosaltres.

Es fan reunions de famílies de grau mitjà passada la primera quinzena de curs.

El centre té el compromís d’assignar una empresa o entitat per fer les pràctiques. L’estudiant també pot proposar altres empreses o entitats.

Sí.

Sí.

Sí.